1. Ruime kampeerplaatsen
  2. ANWB en ACSI camping
  3. Camping midden in de natuur

Camping at Baalse Hei

On the Baalse Hei you can choose between various camping pitches with spacious plots (> 1000 ft²), equipped with water, electricity, drainage, and cable television. The pitches are very quiet in the middle of the greenery. The numerous signposted hiking trails and cycling routes in the immediate vicinity make it easy for you to explore the Kempen.

We also welcome recreational vehicles, and we shall provide a suitable site for them

 
Bekijk onze kampeerplaatsen

Camping pitches(2)

From
€80

Camper pitch incl. 2 persons, excl. water/electricity

Antwerpen, Turnhout
6Some
  • Wi-Fi
From
€91

Camping pitch incl. 2 persons, excl. water/electricity

Antwerpen, Turnhout
6Some
  • Wi-Fi

ANWB camping in België

Onze ANWB camping in België is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De natuurcamping wordt omringd door heide, bossen met vennen en diverse andere natuurgebieden. Kamperen in de Kempen doet u bij Baalse Hei midden in het groen. Een camping midden in de natuur is ook ideaal voor als u met uw hond op vakantie wilt. Op onze ANWB camping viert u vakantie met uw hond in België. De vele wandelpaden in de omliggende Kempense natuurgebieden garanderen plezier voor zowel baasje als hond. Kamperen in België, daarvoor zit u goed bij Camping Baalse Hei!

Faciliteiten bij Baalse Hei:

  1. Animatie in de vakanties
  2. Zwem-, roei- en visvijver
  3. Horecagelegenheid
  4. Diverse sportvelden
  5. Speeltuin

Ontdek de Kempen

Komt u kamperen in België bij Baalse Hei dan verblijft u in het grootste groengebied van Vlaanderen. Verblijven op een camping in de Kempen is dan ook de ideale manier om dit gebied beter te leren kennen. Direct rondom onze ANWB camping ligt een vijftal natuurgebieden. De talloze wandel- en fietspaden die door deze gebieden lopen, maken het voor u heel eenvoudig hier nader kennis mee te maken. Uw kinderen neemt u mee naar Bobbejaanland voor de dag van hun leven. Voor een dag vol cultuur en bezienswaardigheden trekt u naar Turnhout of Antwerpen. 

Wist u dat u op onze camping voordelig kan kamperen met een CampingCard ACSI? Buiten het hoogseizoen om profiteert u op deze manier van lage prijzen. Bezoek onze ACSI camping in België en ontdek zelf de schoonheid van de Belgische Kempen.

Boek een kampeerplaats
 
ACSI
Corsendonk Campings